Kontakt os

Nyt tag

Nyt tag i Hadsten, Hinnerup og omegn

Vi hjælper med nyt tag i Hadsten, Hinnerup og omegn både til private og erhverv

Hos Hadbjerg Tømrerfirma Mikkelsen & Søn har vi et professionelt team af ansatte klar til at lægge nyt tag på dit hus i Hinnerup, Hadsten og omegn.

​Vi hjælper såvel privatkunder som erhvervskunder med tagarbejde og nyt tag. Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så kontakt os og vi tager en dialog om din opgave.
Du kan ringe til os på: +45 86 91 41 90 eller sende en mail til: info@hadbjergtomrerfirma.dk.

​Udover at lægge tag så udbedrer vi også skader efter storm eller andre forsikringsskader.

​Tagarbejde og nyt tag efter dit behov

Inden vi skal i gang med en tagopgave, finder vi i fællesskab med vores kunder frem til den løsning som passer deres behov.

​Vi rådgiver dig om du skal have tag med eternitplader, stålplader, tagsten eller en helt anden løsning.

Vi tilbyder komplette løsninger når vi lægger tag på dit hus, hvis du f.eks. ønsker at få opført kviste, ilagt ovenlysvinduer, nye tagrender, anden gavlbeklædning, nye udhæng eller andet du måtte ønske i forbindelse med vores tagarbejde hos dig.

Rådgivning i forbindelse med et nyt tag i Hadsten, Hinnerup og omegn

Vi tilbyder altid vores kunder professionel råd og vejledning når de skal have udført tagarbejde. Efter vi har lagt nyt tag giver vi selvfølgelig også vejledning til hvordan du skal vedligeholde dit tag, så det holder i mange år.
Hvis du har nogle spørgsmål, eller er interesseret i et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os.

tagarbejde

Få et godt tilbud fra et professionelt tømrerfirma

Selvom vi har base i Hadsten hjælper vi kunder med tagarbejde i hele Østjylland. Så om du bor i Hadsten, Risskov, Hinnerup, Skødstrup, Højbjerg eller en anden østjysk by, så står vi klar til at hjælpe dig med dit tag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at lægge tag eller andre opgaver inden for tagarbejde.​
Vi kan også hjælpe med tagrenovering. Er du i tvivl om, hvorvidt det gamle skal renoveres eller et nyt skal lægges, så vejleder vi gerne.

Kontakt os her